Pernottimi për përsonë në ditë

Nga 01/06 deri 30/06 Nga 01/07 deri 31/07 Nga 01/08 deri 31/08 Nga 01/09 deri 30/09
€ 40.00€ 45.00€ 50.00 Mesjavë € 35.00
Fundjave € 40.00
Prices will be fixed during booking with deposit.Çmimi të bazuar në baz të disponibiliteti të periudhës.
Mëngjezi € 8.00 për njeri në ditë
Half board service: dinner at the cost of 15,00 € per person.
1 çadër dhe dy shazllonë për dhoma (minimumi 5 nett)
Ditët të këshilluar për të evituar traffikun:
të Hënë, Martë, Mërkur dhe të Ente

Supplementare

  • Dhoma doppio për përdorime përsonal € 20.00 në ditë
  • Small pets are allowed (on request during booking) € 5.00 per day
  • krevati për fëmi: FALAS
  • Parkim: FALAS

Fëmiet

  • 0-6 vjeç: FALAS (fëmija i dyt -30%)
  • 7-13 vjeç: -30%

Ardhjeve dhe nisje miratuara do të jenë subjekt i ligjit.


Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit jan ne diposizion te mysafirëve ne keto kushte:

  • Ora e parë esht falas po te jen ne disposizion
  • Ora dyta € 2.00
  • Ora treta € 1.50
  • E gjithë dita € 5.00

Neqoftëse nuk e ktheni bicikleten paguani gjoben € 150.00. Neqoftëse e dëmtoni do te paguani riparimin e saj