Booking in Lignano Sabbiadoro

Prenoto online

Prenoto ktu dhe do të kesh çmimin me të mirë!

Rooms - Hotel Lignano Sabbiadoro

Dhomat

Dhomat jan të rehatshem me bagno, terrac, TV, minibar edhe me air të condizionuar/ngroje.

Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit jan ne diposizion te mysafirëve. Ora e parë esht falas po te jen ne disposizion


Super offerte 2019: 1 fëmi deri në 6 vjet është gratis

Mirësevini në Pensione Imperia, ku qualiteti dhe çmimi bashkohen në një ambient familiar dhe mirëpritsë.

Familjia jon ndrejton direct edhe:

Në Lignano Sabbiadoro, Apart Hotel Holiday, appartament të vegjël me të gjitha confortet APUR GJITH VITIN: www.aparthotelholiday.it

Në Lignano Pineta, Hotel Soraya në via delle Palme, shum afer detit: www.hotelsoraya.it