Booking in Lignano Sabbiadoro

Prenoto online

Prenoto ktu dhe do të kesh çmimin me të mirë!

Rooms - Hotel Lignano Sabbiadoro

Dhomat

Dhomat jan të rehatshem me bagno, terrac, TV, minibar edhe me air të condizionuar/ngroje.

Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit jan ne diposizion te mysafirëve. Ora e parë esht falas po te jen ne disposizion


 Çmimi të bazuar në baz të disponibiliteti të periudhës Nga 18.04 deri 29.05 
Nga 08.09 deri 30.09
Nga 30.05 deri 05.07 
Nga 25.08 deri 07.09
Nga 06.07 deri 24.08

Pernottimi për përsonë në ditë

€ 25.00 € 35.00 € 45.00

Ditët të këshilluar për të evituar traffikun:

të Hënë, Martë, Mërkur dhe të Ente

 
1 çadër dhe dy shazllonë për dhoma(minimumi 3 nett) 
Mëngjezi € 8.00 për njeri në ditë  

Supplementare: Dhoma doppio për përdorime përsonal € 20.00 në ditë

Third bed on request.

fëmiet: 

  • 0-6 vjeç: FALAS (fëmija i dyt -30%)
  • 7-13 vjeç: -30%

krevati për fëmi: FALAS
Parking: FALAS

Krevati i tret në kërkim.

Ardhjeve dhe nisje miratuara do të jenë subjekt i ligjit.

Bicikletat e Hotelit

Bicikletat e Hotelit jan ne diposizion te mysafirëve ne keto kushte:

  • Ora e parë esht falas po te jen ne disposizion
  • Ora dyta € 2,00
  • Ora treta € 1,50
  • E gjithë dita € 5,00

Neqoftëse nuk e ktheni bicikleten paguani gjoben € 150,00. Neqoftëse e dëmtoni do te paguani riparimin e saj